لیست اختراعات حسین صفاری


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1390/12/09
تاریخ ثبت: 1391/03/20
خلاصه اختراع:

شناور هوشمند ناجي به گونه اي طراحي و پياده سازي شده است كه از لحاظ مكانيكي پايداري بالايي دارد. اين سيستم از سه موتور الكتريكي براي رانش استفاده مي كند در صورتيكه سه موتور همزمان فعال باشند شناور با سرعت به سمت مستقيم حركت مي كند در صورتيكه موتورهاي شماره 1 و 2 (به شكل 1 مراجعه شود) روشن باشند شناور به سمت چپ حركت مي كند و در صورتيكه موتورهاي شماره 2 و 3 روشن باشند شناور به سمت راست حركت مي كند. در صورت به خطر افتادن جان يك انسان در دريا ناجي به كمك شناور به سمت شخص حركت مي نمايد در صورتيكه غريق هوشيار باشد مي تواند دستگيره هاي تعبيه شده در كنار شناور را چسبيده به ساحل برگردد چنانچه غريق هوشياري لازم را نداشته باشد ناجي او را در قسمت جلوي شناور قرار مي دهد و به ساحل بر مي گرداند.

تاریخ اظهارنامه: 1391/06/09
تاریخ ثبت: 1391/08/21
خلاصه اختراع:

\\\\\\\\\\\\\\"كيس هوشمند رايانه با تغذيه محافظت شده و بدون وقفه\\\\\\\\\\\\\\" ، به گونه اي طراحي شده است كه شرايط ولتاژورودي را بررسي مي نمايد و با توجه به انرژي الكتريكي ورودي تصميمات مطلوب را اجرا مي نمايد.اين سيستم از لحاظ الكترونيكي نقش حفاظتي براي مدارهاي داخلي رايانه دارد . هم چنين مدار ذخيره سازي انرژي الكتريكي در نظر گرفته شده براي اين سيستم مي تواند تغذيه مورد نياز رايانه و نمايشگر و هم چنين لوازم جانبي را صرفنظر از اينكه برق ورودي وصل باشد يا خير ، براي مدت زمان مشخصي تامين نمايد . در صورتيكه انرژي ذخيره شده در باتري ها تا حد مشخصي افت نمايد، برنامه موجود در قسمت كنترل سيستم ، رايانه را به صورت نرمال خاموش مي نمايد تا از آسيب هاي احتمالي جلوگيري نمايد و اطلاعات در صورت عدم ذخيره سازي توسط كاربر از بين نروند .هم چنين تمام گزارشات در نمايشگر كيس به نمايش درمي آيد و مي تواند لوازم جانبي رايانه را برق رساني نمايد .

تاریخ اظهارنامه: 1391/09/06
تاریخ ثبت: 1391/12/08
خلاصه اختراع:

اين ربات در واقع يك ربات پرنده با قابليت مانور بالا بوده و 4 عدد موتور براشلس نصب شده بر روي ربات سرعت بالايي را فراهم مي آورد.اين ربات با هدف كمك به سازمان هاي امداد و نجات جهت امداد رساني به افرادي كه در حال غرق شدن در سواحل دريا هستند، طراحي و ساخته شده است. \\\\\\"ربات پرنده ناجي جهت امدادرساني در سوانح دريايي\\\\\\"، به گونه اي طراحي و پياده سازي شده است كه مي تواند با هدايت كاربر ، به سرعت به سمت فردي كه در حال غرق شدن است حركت نموده و با فعال كردن سيستم امداد ، بالشتك ها را به سمت غريق پرتاب نموده و عمليات نجات را انجام دهد . با توجه به اينكه هر ساله تعداد زيادي از هموطنان ، در سواحل درياي خزر غرق مي شوند ، اين ربات پيشرفته مي تواند عمليات نجات را در زمان مناسب انجام دهد . لازم به توضيح است اين سيستم براي اولين بار در سطح دنيا طراحي شده است .

تاریخ اظهارنامه: 1402/03/08
تاریخ ثبت: 1402/10/02
خلاصه اختراع:

مايه تلقيحي حاوي فعال كننده هاي زيستي در حوزه كشاورزي مي باشد كه با توجه به انبوه ضايعات كشاورزي در كشور و ضرورت تبديل سريع آن ها به كمپوست با كمك ريزجانداران كمپوست ساز بومي موثر، ضرورت داشت نسبت به جداسازي، شناسايي و تعيين كارايي انواع باكتري هاي سلولوليتيك و ليگنينوليتيك اقدام شود. به همين منظور جهت دستيابي به ريزجانداران با پتانسيل بالاي فعاليت ليگنينوسلولوليتيكي، جداسازي باكتري ها از دستگاه گوارش جانداران با تغذيه چوب خواري و گياه خواري از قبيل موريانه، ماهي آمور، كرم خاكي و همچنين درختان در حال پوسيدن جنگل ها صورت پذيرفت. در اين اختراع باكتري هاي Bacillus halotolerans ، Niallia circulans، Citrobacter amalonaticus، Bacillus paralicheniformis، Bacillus atrophaeus و Bacillus amyloliquefaciens كه قابليت فعاليت بالاي سلولوليتيكي و توليد آنزيم هاي سه گانه سلولازي (آنزيم هاي اندو-بتا-4،1-گلوكاناز، اگزو-بتا-4،1-گلوكاناز و بتا-4،1-گلوكوزيداز) و ليگنينوليتيكي را داشتند انتخاب گرديدند. از طرف ديگر، در توليد صنعتي يك مايه تلقيح زيستي، علاوه بر انتخاب موثرترين سويه ها، داشتن يك فرمولاسيون مناسب جهت نگهداري بلند مدت ريزجانداران بسيار حائز اهميت مي باشد. كه در اين اختراع با تهيه فرمولاسيون از ريزجانداران فوق الذكر و حفظ جمعيت آن ها در بلند مدت امكان تجاري سازي فراهم مي شود و استفاده از مايه تلقيح فوق الذكر به ميزان يك و نيم درصد وزني فعال‌كننده زيستي در تركيب با پسماندهاي نيشكر موجب افزايش سرعت تبديل به كمپوست مي گردد. اين اختراع از چهار جنبه "جنس و گونه باكتري هاي استفاده شده"، "توانايي توليد آنزيم هاي سه گانه سلولازي و ليگنينازي"، "فرمولاسيون" و "محل جداسازي ريزجانداران" كاملاً متفاوت از اختراعات ثبت شده گذشته مي باشد. Technical knowledge of production and use of bacterial bioactivator

تاریخ اظهارنامه: 1402/03/07
تاریخ ثبت: 1402/11/24
مخترع/مخترعان: امیرحسین صفاری راد
خلاصه اختراع:

دستگاه تركشن قابل حمل با مكانيزم مكانيكي درمان كننده آسيب هاي وارده به كمر و گردن و لگن به صورت همزمان كه اجزاي اصلي آن عبارتند از: يك تشك، تعدادي تجهيز اتصال دهنده بدن فرد به دستگاه شامل اسلينگ اول، تجهيز نگهدارنده شامل اسلينگ قابل تنظيم و تعدادي بالشتك كه در آن مكانيزم ايجاد تركشن كه شامل يك جك مكانيكي است كه به يك مجموعه پايه هاي تودرتو با مكانيزم كشويي لينك شده است و با چرخاندن دسته بر اساس جابجايي ميزان نيروي كشش لازم را اعمال مي نمايد. مجموعه كشويي افقي شامل يك پايه اول است كه به سر فعال جك لينك شده است و با جايجايي دسته جك اين ميله نيز جابجا مي شود و پايه دوم با يك مكانيزم تلسكوپي از داخل پايه اول خارج شده تا متناسب با قد فرد تنظيم مي شود يكي از خصوصيت هاي دستگاه پرتابل در سند اختراعي حاضر اين است كه مي تواند به صورت جداگانه بر روي مهره گردن كشش ايجاد كند كه در آن اسلينگ گردن عبارت است از يك نگهدارنده گردن كه شامل يك بخش منحني و دو بخش مثلثي شكل اتصال دهنده است كه با استفاده از قطعاتي نظير مفتول و حلقه به بست هاي قلابي متصل شده است و نيروي يكنواختي را به گردن فرد وارد مي نمايد بطوريكه راستاي اعمال نيرو را در آن مي¬توان متناسب با نوع آسيب وارده به گردن تغيير داد

موارد یافت شده: 5